Dispositivos y accesorios
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteína
19.5 g
Calorías
2200.8 kJ /
526 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.8 g
Grasa saturada
7.8 g
Carbohidratos
44.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza 2.0
7 Recetas
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Rijst met kip en champignons
30min
Amarant cacao balletjes
Ninguna calificación
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Smoothie trio
10min
Gevulde kroketten
Ninguna calificación
Kip met 'mole verde' saus
1h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Chocoladeroomijs
12h
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Indiase mosterd
Ninguna calificación
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Sinaasappel Sponge Cake
1h