Dispositivos y accesorios
Pork Pilaf
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water divided38 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
basmati rice11 oz
-
yellow onions cut into halves7 oz
-
carrots cut into pieces7 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.)pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
chicken stock cube crumbled1
-
tomato paste1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1286.6 mg
Proteína
26.8 g
Calorías
2637.4 kJ /
630.4 kcal
Grasa
24.1 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
6.1 g
Carbohidratos
74.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Daily & Creative
30 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Chicken Marsala
40min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chunky Beef Stew
2h 10min
Sweet and Sour Pork
35min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Beef Stroganoff
1h
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Fricassee
50min