
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 20 g olive oil plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour plus extra to dust
- 100 g unsalted butter cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt to taste (optional)
- 1 onion cut into halves
- 500 g feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil to drizzle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 230.8 kcal / 965.6 kJ
- Proteína
- 8.5 g
- Grasa
- 9.2 g
- Carbohidratos
- 28.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Grasa saturada
- 5.3 g
- Sodio
- 290.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Crayfish pâté
4h 45min
Baba ghanoush
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Traditional hommus
25h 5min