
Dispositivos y accesorios
Soula's Spanakopita
Prep. 20min
Total 1h 35min
25 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
230.8 kcal /
965.6 kJ
Proteína
8.5 g
Grasa
9.2 g
Carbohidratos
28.6 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
5.3 g
Sodio
290.2 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Postcards from Greece
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda