Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Proteína
- 8.5 g
- Carbohidratos
- 28.6 g
- Grasa
- 9.2 g
- Grasa saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 290.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lime and coconut mini bundts
Ninguna calificación
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Quince tart
1h 10min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25 min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min