Gresk kylling med pasta og feta

Gresk kylling med pasta og feta

Ninguna valoración
Prep. 20min
Total 2h
6 porsjoner

Ingredientes

  • kyllinglår, med skinn, med bein
    800 g
  • hvitløkspulver
    5 g
  • løkpulver
    5 g
  • paprika krydder, søtt
    5 g
  • paprika krydder, sterk
    5 g
  • lyst brunt sukker
    10 g
  • malt svart pepper
    3 g
  • havsalt
    10 g
  • oregano, tørket
    2 ts
  • timian, tørket
    2 ts
  • olivenolje
    40 g
  • hvitløksfedd delt i to
    3
  • løk delt i fire
    150 g
  • vann
    700 g
  • kyllingbuljongpaste hjemmelaget
    30 g
    2 kyllingbuljong terning (til 0.5 l), smuldret
  • pasta, tørket, type orzo eller risoni
    250 g
  • rød paprika delt i biter (2 cm)
    300 g
  • hakket tomat, på boks
    200 g
  • oliven, svart, uten stein
    50 g
  • timian, fersk kun blader
    4 kvister
  • persille, fersk kun blader, grovt hakket, til pynt
    5 kvister
  • sitroner delt i båter, til pynt
    1 - 2
  • fetaost smuldret
    100 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 porsjon

Sodio 1 mg
Proteína 32 g
Calorías 2601 kJ / 621.7 kcal
Grasa 34.5 g
Fibra 5.7 g
Grasa saturada 9.8 g
Carbohidratos 46.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo