Japansk ramensuppe
TM6 TM5

Japansk ramensuppe

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 400 g svinemage, uten bein, med svor rutet svor
  • 3 hvitløksfedd
  • 10 g sesamolje
  • 60 g japansk soyasaus
  • 2000 g vann
  • 3 ts kyllingbuljongpaste (se tips)
  • 1 ts svart riseddik
  • 2 cm ingefær, fersk delt i skiver (3 mm)
  • 50 g misopasta
  • 2 egg
  • 100 g babyspinat, fersk
  • 270 g tørkede ramennudler
  • 1 noriark revet i 4 biter
  • 4 ss mais, på boks
  • 2 vårløk delt i tynne skiver, til pynt
  • 2 ts sesamfrø ristede, til pynt

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
442.9 kcal / 1860.2 kJ
Proteína
31.5 g
Grasa
23.9 g
Carbohidratos
24.3 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
7.8 g
Sodio
1249.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo