Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
TM6

Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 155 g cashew nuts
  • water to soak

Paprika Oil

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp ground smoked paprika

Spicy Cashew Tare

  • 155 g hoisin sauce
  • 70 g miso paste chickpea (see Tip)
  • 70 g veggie tsuyu
  • 30 g agave syrup
  • 1 tsp togarashi powder

Shiitake Dashi

  • 1420 g water
  • 85 g dried shiitake mushrooms thinly sliced
  • 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)

Udon Noodles

  • 1420 g water
  • 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil to fry
  • 170 g tempeh cut into pieces
  • 1 tbsp chilli crisp oil
  • 340 g dried udon noodles
  • edible flowers to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
674.1 kcal / 2820.3 kJ
Proteína
22.8 g
Grasa
31.8 g
Carbohidratos
80.1 g
Fibra
6.1 g
Grasa saturada
5.8 g
Sodio
914.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas