
Dispositivos y accesorios
Duchess casserole with vegetables
Prep. 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
379.3 kcal /
1587.1 kJ
Proteína
12 g
Grasa
15.4 g
Carbohidratos
50.2 g
Fibra
8.6 g
Grasa saturada
8.6 g
Sodio
742.5 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Flexitarian Favourites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
No ratings
Spaghetti Muffins
55min
Spicy tuna dip
5min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Texas White Bean Salad
15min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Potato Gratin (TM5)
1 h 10min
Green coloured eggs
55min
Okra and meat stew (bamia)
1 h
Mini Laxpuddings
1 h 10min
Courgette side dish
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min