Duchess casserole with vegetables
TM6

Duchess casserole with vegetables

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1600 g water
  • 800 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 700 g carrots, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g green peas, fresh or frozen
  • 30 g butter, in pieces, plus extra for greasing
  • 2 eggs
  • 2 egg yolks
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper
  • 3 pinches ground nutmeg

Béchamel

  • 40 g butter, cut in pieces
  • 500 g milk
  • 40 g flour
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper
  • 3 pinches ground nutmeg
  • ½ bunch fresh parsley, chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1587.1 kJ / 379.3 kcal
Proteína
12 g
Carbohidratos
50.2 g
Grasa
15.4 g
Grasa saturada
8.6 g
Fibra
8.6 g
Sodio
742.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas