Dispositivos y accesorios
Duchess casserole with vegetables
Prep. 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
742.5 mg
Proteína
12 g
Calorías
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
8.6 g
Grasa saturada
8.6 g
Carbohidratos
50.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flexitarian Favourites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Horchata
5min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Campari Cocktail
Ninguna calificación
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Marinated peppers
55min
Berry Lemonade
10min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Gnocchi tricolore
35min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min