Versiones compatibles
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Green salad
- 120 - 150 g cucumber, sliced (2-3 mm)
- 40 g rocket salad leaves
- 40 g fresh spinach leaves
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
-
2 - 3
sprigs fresh mint, leaves only
o 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only - 60 g red onion, halved
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp ground coriander
- 1 tbsp white vinegar
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 2 - 3 pinches sugar
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Poached eggs and assembly
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- ½ - 1 garlic clove
- 250 - 300 g Greek yoghurt
- 4 - 6 pinches salt
- 1700 g water
- 50 g white vinegar
- 4 eggs
- 3 tbsp butter
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes
- ½ tsp ground sumac (opcional)
- 2 - 4 tbsp microgreens (opcional)
- white toast bread, toasted, for serving
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Proteína
- 25.8 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 51 g
- Grasa saturada
- 17.6 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 903.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45min
Avocado Tuna Salad
5min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Dalgona coffee with Irish cream
15min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Caprese Egg White Omelet
20min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Lentil Salad
35min
Lavender Fizz
1h 5min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min