Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1135 g chicken breast, skin on or skinless, boneless, skinless
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g artichoke heart, marinated, drained and halved
-
115
g Kalamata olive, pitted, drained
o 115 g olive, green, pitted, drained - 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tablespoon extra virgin olive oil
- 5 garlic clove
- 10 sprig dill, fresh, leaves only, to taste
- 115 g red bell pepper, stem and seeds removed, quartered
- 115 g red onion, quartered
-
1
tbsp oregano, dried
o 5 sprigs oregano, fresh - 340 g heirloom tomato, quartered
- 3 bay leaf, dried
- 1 lemon, halved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1223 kJ / 292.3 kcal
- Proteína
- 25.7 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Grasa
- 18.3 g
- Grasa saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 493.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
45min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min