Avocado Tikka (Matthew Kenney)
TM6

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

3.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • 225 g cashews
  • water to soak

Curry Leaf Oil

  • 45 g fresh curry leaf destemmed
  • 60 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Curry Leaf Yogurt

  • 140 g filtered water
  • 30 g apple cider vinegar
  • 30 g agave syrup
  • 1 tsp sea salt

Tikka Sauce

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp curry powder
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tsp salt

Potato Breads

  • 850 g water
  • 425 g potato peeled and cut into cubes (5 cm)
  • 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
  • fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
  • 425 g plain flour
  • 450 g extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)
  • 4 avocados peeled, cut into wedges
  • micro herb to garnish
  • edible flowers to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1170.4 kcal / 4896.7 kJ
Proteína
14.2 g
Grasa
94.3 g
Carbohidratos
73.8 g
Fibra
11.8 g
Grasa saturada
14.4 g
Sodio
564.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas