Dispositivos y accesorios
Thai red chicken curry
Prep. 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
Thai red curry paste (see Tips)40 - 50 g
-
coconut milk200 g
-
canned bamboo shoots drained130 g
-
cornflour1 tbsp
-
fresh kaffir lime leaf1
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)300 g
-
palm sugar or light brown sugar10 g
-
fish sauce1 tbsp
-
frozen green peas50 g
-
broccoli cut into florets50 - 100 g
-
fresh Thai basil leaves only, plus extra, to garnish10
-
fresh long red chilli thinly sliced, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1147.8 mg
Proteína
29.8 g
Calorías
2071.5 kJ /
495.1 kcal
Grasa
27.9 g
Fibra
4.6 g
Grasa saturada
17.5 g
Carbohidratos
25.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Quick massaman beef curry
40min
Easy satay chicken
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Thai red curry paste
15min
Chicken pad thai
55min
Rogan josh
1h 35min
Prawn and chicken laksa
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Creamy coconut chicken curry
30min
Thai green chicken curry
30min