Dispositivos y accesorios
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
Prep. 10min
Total 5h 15min
1190 g
Ingredientes
-
cashew nuts255 g
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)170 g
-
450 g water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable broth450 g
-
nutritional yeast60 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
apple cider vinegar45 g
-
chilli powder1 tbsp
-
dried cayenne pepper flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño chilli sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 gram
Sodio
50.2 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
318.3 kJ /
76.1 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
2.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Vegetable Stock Paste
Ninguna calificación
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Ninguna calificación
Yogurt with Spiralized Fruit
Ninguna calificación
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Egg canapés
10min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Triple Chocolate Muffins
50min
Mint lemonade
5min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Tropical Fruity Aloe Smoothie
5min