Dispositivos y accesorios
Semolina Dumplings
Prep. 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
923.1 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Grasa
0.9 g
Fibra
5.6 g
Grasa saturada
0.2 g
Carbohidratos
74.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cod and Spinach Soup
40min
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Spiralized Tortilla
35min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Potato Pancakes
45min
Blue Hawaii
10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Pizza Waffles
1h 15min
Calzone Napoletano
1h 40min
Egg and Onion
25min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min