Versiones compatibles
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gnocchi and Sauce
- 30 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 1 garlic clove
- 15 g fresh basil leaves
- 70 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 70 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 800 g gnocchi
- 3 Tbsp sunflower oil
Fruit Sorbet
- 60 - 100 g sugar, to taste
- 500 g frozen fruit, in pieces (see tip)
- 2 tsp lemon juice (opcional)
- 1 egg white (see tip) (opcional)
Broccoli Salad and Finalisation
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 1 apple, large, cored, quartered
- 250 g broccoli florets
- 30 g pine nuts
- 25 g olive oil
- 15 g cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 Tbsp mascarpone (250 g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4037 kJ / 964 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 101 g
- Grasa
- 50 g
- Grasa saturada
- 20 g
- Fibra
- 15.8 g
- Sodio
- 2123 mg
Recetas alternativas
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Vegetable Curry with Rice
50min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Peach Iced Tea
2h
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Halloumi Salad
20min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min