Kjøttkaker i brun saus
TM6 TM5 TM31

Kjøttkaker i brun saus

4.0 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

Kjøttfarse

  • ½ løk delt i to
  • 1 hvitløksfedd
  • 400 g kjøttdeig av storfe
  • 1 ss salt (ca.10 g)
  • 135 g fløte
  • 135 g melk
  • ½ ts muskatnøtt, malt
  • ⅖ ts kajennepepper
  • nøytral olje til smøring

Saus

  • 500 g vann
  • 20 g maisstivelse
  • 1 oksebuljong terning (til 0,5 l)
    o 2 ss kjøttfond hjemmelaget
  • 20 g smør
  • ½ ts muskatnøtt, malt
  • 4 - 5 dråper sukkerkulør
  • salt
  • pepper, malt

Inf. nutricional
por 16 stykker
Calorías
1811 kcal / 7577.1 kJ
Proteína
89.4 g
Grasa
124.8 g
Carbohidratos
77.4 g
Fibra
2.6 g
Grasa saturada
56.9 g
Sodio
5221.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo