Lam med urteskorpe, ertepuré og asparges
TM6 TM5

Lam med urteskorpe, ertepuré og asparges

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Lam med urteskorpe

  • ½ ss vegetabilsk olje
  • ½ ss smør, usaltet pluss 20 g myknet
  • 1 - 2 lammecarré (600-700 g totalt), tykke lag av fett fjernet
  • havsalt til krydring
  • malt svart pepper til krydring
  • 1 skive brød revet i biter
  • 2 hvitløksfedd
  • 5 g persilleblader, ferske
  • 3 - 4 kvister timian, fersk kun blader
  • 1 sitron kun finrevet skall
  • 20 g olivenolje
  • 1 ss dijon sennep

Ertepuré og asparges

  • 500 g vann, kokende
  • 250 g grønne erter, frosne
  • 350 g asparges tørre ender fjernet
  • 30 g kremfløte
  • 20 g smør, usaltet myknet
  • ½ ts havsalt
  • 2 klyper malt svart pepper

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
424 kcal / 1763 kJ
Proteína
22.8 g
Grasa
30 g
Carbohidratos
13 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo