Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Proteína
- 17.4 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 682.2 mg
Recetas alternativas
Prawn saganaki with feta
35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Vegetarian chilli
35min
Minestrone
40min
Mediterranean capsicums
2h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna calificación
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable chilli
50min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Creamy tomato and basil soup
30min