Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Carbohidratos
- 28.7 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasa saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 1178.9 mg
Recetas alternativas
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Filo spinach slice
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Leek and ham tart
1h 55min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min