Ravioli with zucchini sauce
TM6 TM5 TM31

Ravioli with zucchini sauce

4.3 (60 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
  • ½ tsp ground black pepper
  • water, for boiling pasta
  • 1 tsp salt
  • 5 anchovy fillets in oil, drained
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1828.4 kJ / 435.4 kcal
Proteína
13.1 g
Carbohidratos
28.7 g
Grasa
29.4 g
Grasa saturada
10.9 g
Fibra
0.9 g
Sodio
1178.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas