Dispositivos y accesorios
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingredientes
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
1234.5 kJ /
295 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
6.5 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basis
8 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Ninguna calificación
Geroosterde aubergines
Ninguna calificación
Griekse salade met gestoomde kip
Ninguna calificación
Roze pompelmoes en rode bessensap
Ninguna calificación
Worteltaart smoothie bowl
10min
Asperge-langoustine terrine
10h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Vitello tonnato
13h
Azteca taart
1h
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Rode bietensalade
10min