Dispositivos y accesorios
Pea Pesto with Ricotta
Prep. 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
408.9 mg
Proteína
12.6 g
Calorías
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Grasa
34 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
10.3 g
Carbohidratos
6.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Tuscan White Bean Stew
1h
Hummus
10min
Cold Red Curry Soup
30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna calificación
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Chickpea Ratatouille
1h
Pumpkin Seed Pesto
10min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Chicken and Bulgur Soup
40min