Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Proteína
- 9.4 g
- Carbohidratos
- 30.7 g
- Grasa
- 39.6 g
- Grasa saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 855.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Herb and garlic dip
5min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Charcoal Bread
2h 35min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Red Rice
55min
Stout Brownies
45min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Virgin watermelon margarita
6h 10 min
Chicken Nuggets
45min
Whipped Feta
35min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min