Dispositivos y accesorios
Anise-cured salmon
Prep. 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Calorías
927.2 kJ /
220.8 kcal
Grasa
11.3 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
3.1 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Festive lobster pâté
4h 45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Turmeric and tequila
24h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken Liver Pate
25min
Scallops with pea purée
25min