Dispositivos y accesorios
Gin-cured ocean trout salad
Prep. 20min
Total 30h 20min
6 portions
Ingredientes
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2029 mg
Proteína
26.3 g
Calorías
1326.8 kJ /
315.9 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
3.8 g
Carbohidratos
21.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ginspiration
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Thai-style fish cakes
30min
Minestrone
40min
Thai red pork curry
35min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min