Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 32.3 g
- Grasa
- 9.4 g
- Grasa saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 165.3 mg
Recetas alternativas
Cooked mayonnaise
5min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
12h 30min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1h
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10 min
Black sesame cream soup
15min
Kewpie mayonnaise
10min
Confit garlic
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h