Versiones compatibles
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 84.9 g
- Grasa
- 199.5 g
- Grasa saturada
- 28.6 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sodio
- 662.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Lentil Salad
35 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cheese Arepas
50 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min