Versiones compatibles
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 84.9 g
- Grasa
- 199.5 g
- Grasa saturada
- 28.6 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sodio
- 662.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Green Goddess Salad
10min
Green Bean Gremolata
25min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Texas Caviar
15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min