Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pavlova
- 230 g sugar
- 30 g cornflour
- 4 egg whites, from medium eggs, at room temperature
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp cream of tartar
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
Steamed Pears
- 250 g pears, ripe but firm, unpeeled, halved vertically
- 300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g caster sugar
- 1 orange, large, freshly squeezed juice only
Assembly
-
400
g whipping cream, cold (see tip)
o double cream, cold (see tip) - 1 - 2 Tbsp flaked almonds, toasted, to taste
- 1 Tbsp chocolate shavings (dark)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1484 kJ / 355 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 43 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 12 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 61 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Panettone
34h 25min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Strawberry Layer Cake (TM6)
2h
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Biscoff Cheesecake
6h 20min