Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut in slices (2-3 mm)
o 50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach
- 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil leaves
-
400
g chopped tomatoes, canned,
o 400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2128 kJ / 508 kcal
- Proteína
- 35 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 31 g
- Fibra
- 6.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Meatloaf
1h 20min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Pumpkin risotto with bacon
25min
Meatloaf
1h 20min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Veal Pilaf
1h 25min
Courgette and cod lasagne
1h
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h