Dispositivos y accesorios
Marbled meringue gateau
Prep. 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
66.4 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Grasa
37.4 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
22.8 g
Carbohidratos
42.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Brandy snaps
30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Tempered Chocolate
40min
Tempered chocolate
40min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Meringue Easter Nests
3h 20min
Red Velvet Cookies
3h
Waffle cones
35min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min