Dispositivos y accesorios
Classic trifle
Prep. 15min
Total 4h
10 portions
Ingredientes
-
sponge fingers (approx. 100 g)10 - 12
-
sherry (optional)3 tbsp
Raspberry jelly
-
gelatine leaves6
-
chilled water (approx. 350 g), to soak
-
frozen raspberries400 g
-
canned sliced peaches800 g
-
caster sugar150 g
-
water50 g
Custard
-
milk500 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
flaked almonds toasted8 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
85.5 mg
Proteína
9.3 g
Calorías
2163.6 kJ /
517.1 kcal
Grasa
29.9 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
15.8 g
Carbohidratos
55.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Retro
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Christmas mince pies
1h 40min
Yorkshire puddings
3h 40min
Rhubarb crumble
45min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Custard
10min
Sticky toffee puddings
1h
Custard
15min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Victoria sponge cake
1h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min