Vegetable Sambar
TM6 TM5

Vegetable Sambar

4.0 ( 7 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g onions cut in quarters
  • 20 g fresh ginger
  • 25 g garlic cloves
  • 120 g tomatoes cut in quarters
  • 30 g cooking oil
  • 3 dried chillies
  • ¼ tsp asafoetida
  • ¼ tsp fenugreek
  • ¼ tsp mustard seed
  • ¼ tsp urad dhall
  • 2 sprigs curry leaves deveined
  • ¼ tsp cumin seeds
  • 1 tbsp sambar powder
  • 600 g hot water
  • 1 tsp salt
  • 200 g split mung beans rinsed, soaked for 2 hours
  • 100 g carrots cut in cubes (2 cm x 2 cm)
  • 100 g potatoes cut in quarters
  • 60 g French beans cut in 2 cm length
  • 50 g cauliflower cut in florets
  • 1 sprig coriander leaves to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
84 kcal / 350 kJ
Proteína
2 g
Grasa
4 g
Carbohidratos
11 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
259 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas