Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
TM6

Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 250 g duck breasts, skin on
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 80 g onions, quartered
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 10 g anchovy fillets, in oil
  • 100 g spam, diced
  • ¼ tsp smoked paprika
  • ½ tsp garlic powder
  • 10 g rum
  • 100 g cream cheese
  • 200 g apples, unpeeled, cored and halved
  • 2 baguettes, halved lengthways
  • 1 tsp caster sugar

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3222.4 kJ / 770.2 kcal
Proteína
35.6 g
Carbohidratos
90.2 g
Grasa
29.6 g
Grasa saturada
14.9 g
Fibra
5.4 g
Sodio
1701.4 mg

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