Cornish Pasty
TM6 TM5 TM31

Cornish Pasty

4.6 ( 61 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 135 g unsalted butter cold, diced
  • 135 g lard cold, diced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 550 g strong white bread flour plus extra for dusting
  • 160 g water cold

Filling

  • 140 g onions quartered
  • 400 g beef skirt diced (2 cm)
  • 100 g swede peeled, diced (1 cm)
    o 100 g turnips peeled, diced (1 cm)
  • 200 g potatoes peeled, diced (1 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g unsalted butter
  • 1 medium egg beaten, to glaze
  • egg beaten, to glaze

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
889 kcal / 3720 kJ
Proteína
28.2 g
Grasa
53.2 g
Carbohidratos
74.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas