Plum and caramelised chocolate semifreddo
TM6

Plum and caramelised chocolate semifreddo

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

Caramelised chocolate

  • 80 g white chocolate, broken into pieces
  • 30 g shelled unsalted pistachio nuts

Plum compote

  • 400 g fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 100 g white sugar

Sabayon cream

  • 6 egg yolks
  • 100 g white sugar
  • 30 g sweet wine of choice
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 250 g mascarpone cheese
  • 1 tsp vanilla bean extract

Pistachio chocolate bark

  • 100 g white chocolate, broken into pieces
  • 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, roughly chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1894.3 kJ / 452.7 kcal
Proteína
5.3 g
Carbohidratos
33.4 g
Grasa
34 g
Grasa saturada
19.3 g
Fibra
0.9 g
Sodio
112.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas