Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 2 garlic cloves
- 1 ½ Tbsp red curry paste
- 20 g vegetable oil
- 3 stalks fresh lemon grass, bruised
-
5
g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
o fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) - 3 makrut lime leaves
- 1 tsp caster sugar (opcional)
- 1 tsp fine sea salt
-
2
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
o 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 Tbsp fish sauce
- 1200 g water
- 100 g tinned baby corn
- 200 g large raw prawns, peeled
-
100
g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)
o 100 g chicken breast fillet, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick) - 4 medium eggs, separated
- 30 g lime juice
- 80 g whipping cream
- 1 lime, thinly sliced
- 4 Tbsp fresh coriander, thinly chopped
- 2 fresh chillies, thinly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1206.1 kJ / 288.3 kcal
- Proteína
- 16.4 g
- Carbohidratos
- 19.1 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 1316.8 mg
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