Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 2 garlic cloves
- 1 ½ Tbsp red curry paste
- 20 g vegetable oil
- 3 stalks fresh lemon grass, bruised
-
5
g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
o fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) - 3 makrut lime leaves
- 1 tsp caster sugar (opcional)
- 1 tsp fine sea salt
-
2
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
o 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 Tbsp fish sauce
- 1200 g water
- 100 g tinned baby corn
- 200 g large raw prawns, peeled
-
100
g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)
o 100 g chicken breast fillet, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick) - 4 medium eggs, separated
- 30 g lime juice
- 80 g whipping cream
- 1 lime, thinly sliced
- 4 Tbsp fresh coriander, thinly chopped
- 2 fresh chillies, thinly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1206.1 kJ / 288.3 kcal
- Proteína
- 16.4 g
- Carbohidratos
- 19.1 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasa saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 1316.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Strawberry Layer Cake (TM6)
2h
Anchovy Breadcrumbs
5min
Furikake Seasoning
1h 5min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Ninguna calificación
Grated Carrot Salad
10min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Rich Tomato Sauce
30min