Versiones compatibles
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g cucumbers, ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g carrot, ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 60 g roasted salted peanuts
- 4 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into halves (opcional)
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
- ½ tsp sweet paprika
- 500 g raw king prawns, peeled (tails on optional)
- 10 g lemongrass, thinly chopped (approx. 2 mm)
- 35 g lime juice, freshly squeezed
- 30 g honey
- ½ tsp salt
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only, chopped to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1476 kJ / 352.8 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Carbohidratos
- 20.6 g
- Grasa
- 21.5 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 3.4 g
- Sodio
- 1141 mg
Recetas alternativas
Yellow chicken curry with rice
1h
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Steamed Chinese greens
30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Sardines with tomato couscous
55min
Penne with mussels
1h 5min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min