Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
TM6 TM5

Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.5 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 jalapeño pepper cut into pieces (3 cm)
  • 115 g red onion quartered
  • 45 g spring onion cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic clove
  • 30 g cilantro, fresh leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 75 g lime juice
  • 60 g grapefruit juice
    o 60 g orange juice
  • 1 tsp oregano, dried
  • 1 tsp chili, dried, flake
  • 1 tsp cayenne pepper, ground
  • 1 tsp cumin, ground
  • 1 ½ tsp salt
  • 225 zucchini diced (3 cm.)
  • 225 g zucchini yellow diced (3 cm.)
  • 225 g mushroom, fresh sliced
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless skin on or skinless (200 g each)
    o 4 salmon fillet, fresh, skinless skin on or skinless (200 g each), fully defrosted
  • 500 g cherry tomato
  • 60 g tomato purée (concentrate)
  • ¼ tsp pepper, ground
  • 1 avocado (approx. 300 g), diced
  • 1 lime cut into wedges
  • cilantro, fresh to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2850.4 kcal / 11925.8 kJ
Proteína
208.9 g
Grasa
68.5 g
Carbohidratos
358.9 g
Fibra
121.6 g
Grasa saturada
11.8 g
Sodio
5474.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas