Tex-Mex Bowl
TM6

Tex-Mex Bowl

4.4 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 60 g cheddar cheese, in pieces

Rice

  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 200 g parboiled rice
  • 425 g chicken stock
  • ¾ tsp salt
  • 30 g unsalted butter

Vegetarian Chili

  • 140 g yellow onions, in pieces
  • 3 garlic cloves
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 395 g chopped tomatoes, canned
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground turmeric
  • 1 pinch sweet paprika
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 pinch ground cloves
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 395 g canned kidney beans, rinsed and drained
  • ½ tsp cocoa powder (opcional)
  • 1 dried bay leaf

Serving

  • 115 g romaine lettuce, chopped
  • 200 g plum tomato, type Roma, diced
  • 100 g red onion, finely chopped
  • 1 avocado, sliced
  • 170 g sour cream
  • 2 tbsp fresh cilantro, chopped, to serve
  • 1 lemon, cut into 6 wedges
    o 1 lime, cut into 6 wedges

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1705.1 kJ / 407.5 kcal
Proteína
11.4 g
Carbohidratos
36 g
Grasa
25.7 g
Grasa saturada
9.2 g
Fibra
7.8 g
Sodio
1064 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas