Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 gramů petrželové natě, omyté a osušené, pouze listy (cca 1 svazek)
- 1000 gramů vody
- 8 vajec
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů žampiónů, umytých, oloupaných, rozkrojených napůl nebo na čtvrtiny
- 15 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 špetky tymiánu, sušeného
- Inf. nutricional
- por 1 kus
- Calorías
- 275 kJ / 65 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 1.1 g
- Grasa
- 5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Kapr na modro
Ninguna calificación
Pagáče
1h 35min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Ninguna calificación
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12h
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Ninguna calificación
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Ninguna calificación
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Ninguna calificación
Jemná treska s mascarpone
35min
Rybí míčky
35min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min