Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 130 gramů cibule, napůl
-
190
gramů lišek, sterilovaných, okapaných
o 190 gramů žampiónů, sterilovaných, okapaných - 40 gramů másla, plus extra pro vymazání
- 1000 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů strouhanky
- 2 vejce (1 rozdělené na bílek a žloutek)
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů crème fraîche nebo zakysané smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 2275 kJ / 543 kcal
- Proteína
- 50 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 35 g
- Fibra
- 3.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Portugalská zelená vejce
Ninguna calificación
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1h
Domácí šunka
49h
Valentýnské makronky
Ninguna calificación
Panellets
11h 20min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Zabaione
15min
Lososová klobása s tymiánem
3h 15min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Ninguna calificación
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Ninguna calificación
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Ninguna calificación
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Ninguna calificación