Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 130 gramů cibule, napůl
-
190
gramů lišek, sterilovaných, okapaných
o 190 gramů žampiónů, sterilovaných, okapaných - 40 gramů másla, plus extra pro vymazání
- 1000 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů strouhanky
- 2 vejce (1 rozdělené na bílek a žloutek)
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů crème fraîche nebo zakysané smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 2275 kJ / 543 kcal
- Proteína
- 50 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 35 g
- Fibra
- 3.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1h
Zabaione
15min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Ninguna calificación
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Ninguna calificación
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Ninguna calificación
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Ninguna calificación
Řeřichová vitalita
Ninguna calificación
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Ninguna calificación
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min