Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
- 24 kusů žampiónů, cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
- 100 gramů mascarpone
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 374 kJ / 90 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 2.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Ninguna calificación
Sicilské purpetti fúze
1h
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25min
Bezvaječné těstoviny
1h 35min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min
Salát s cuketou a chřestem
35min
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Pečená dýně plněná mletým masem
1h 30min