Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce

5.0 1 valoración
Prep. 5min
Total 1h
5 portions

Ingredientes

  • unsalted toasted peanuts
    400 g
  • fresh lemongrass white part only, cut in thin slices
    1 stalk
  • shallots
    70 g
  • fresh ginger cut in slices
    40 g
  • galangal (lengkuas) cut in slices
    40 g
  • dried red chillies deseeded, soaked to soften
    10
  • candlenuts (buah keras)
    3
  • garlic cloves
    4
  • ground coriander seed
    2 tsp
  • ground fennel
    ½ tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • water
    2 tbsp
  • cooking oil
    70 g
  • fish balls
    10
  • kangkung (water spinach), trimmed
    150 g
  • ladies' fingers
    4
  • deep fried bean curd sheets (fuchok)
    10
  • quail eggs hard-boiled
    6
  • oyster mushrooms
    60 g
  • sausages
    4
  • raw medium sized prawns whiskers removed
    4
  • dried cuttlefish (opcional) (approx. 1 piece), scored in crisscross pattern, cut in pieces
    500 g
  • chicken stock
    2300 g
  • palm sugar (gula Melaka)
    40 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1224 mg
Proteína 68 g
Calorías 6092 kJ / 1456 kcal
Grasa 69 g
Fibra 34 g
Grasa saturada 15 g
Carbohidratos 179 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...