Dispositivos y accesorios
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prep. 30min
Total 25h
25 pieces
Ingredientes
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
320.7 mg
Proteína
2.4 g
Calorías
555.6 kJ /
132.8 kcal
Grasa
6.1 g
Fibra
0.4 g
Grasa saturada
3.6 g
Carbohidratos
17.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
There is always Room at our Table
36 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Traditional Mooncake
2h 15min
Pandan Sponge Cake
1h
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna calificación
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Ninguna calificación
Virgin Watermelon Margarita
10min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Hot and sour soup
20min
Stir-fried Clams
35min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Char Kway Teow
25min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min