Dispositivos y accesorios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
861.9 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
61.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Jouw Cookidoo® 2025 - Groene Goochelaar
10 Recetas
Benelux
Benelux
Risottata
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Snackflix Board
Ninguna calificación
Bietencarpaccio met Burrata
Ninguna calificación
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Pasta met crème van pistache
30min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Ninguna calificación
Gekruide lamstaart
40min
Scandinavische brunch
Ninguna calificación
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Ninguna calificación
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Ninguna calificación
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Stoofvlees
3h 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min