Dispositivos y accesorios
Red velvet cake
Prep. 40min
Total 2h 20min
18 slices
Ingredientes
Sponge
-
grapeseed oil plus extra to grease510 g
-
buttermilk360 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract2 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tbsp
-
natural red food colouring (see Tip)3 - 4 tsp
-
caster sugar450 g
-
plain flour450 g
-
cocoa powder30 g
-
bicarbonate of soda2 ¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar360 g
-
cream cheese softened500 g
-
unsalted butter softened80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
338.8 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
2805.9 kJ /
670.6 kcal
Grasa
43 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
11 g
Carbohidratos
67.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration cakes
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Little mug gingerbread houses
5 h 30 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 h 20 min
Creamy potato mash
30 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Macaroni carbonara
30 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Lemonade scones
25 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
DIY pizza pockets
1 h 50 min
Chewy chocolate brownies
35 min