Dispositivos y accesorios
Shanghai Mooncake
Prep. 20min
Total 50min
15 pieces
Ingredientes
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
1343 kJ /
321 kcal
Grasa
19.5 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
33.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mooncake Moments
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bacon Mayonnaise
20min
Gut Immunity Shot
5min
Chocolate lava pudding
40min
Stout Brownies
45min
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Vegan orange croissants
3h 20min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Citrus syrup
25min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Chocolate miso eclairs
1h 45min