Crab Tart
TM6 TM5 TM31

Crab Tart

5.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 1 tsp black peppercorns
  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 220 g plain flour plus extra for dusting
  • 170 g unsalted butter cold, diced (2 cm)
  • 1 egg yolk from large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • plain flour plus extra for dusting

Filling

  • 2 large eggs
  • 2 egg yolks from large eggs
  • 280 g double cream
  • 2 tsp lemon juice
  • ½ tsp Tabasco® sauce
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 450 g crab meat (half brown, half white)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
575 kcal / 2404 kJ
Proteína
21 g
Grasa
44.2 g
Carbohidratos
23.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas