Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
o crème fraîche
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 14.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Asparagus cream soup
30min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Cream of Asparagus Soup
15min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min