Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
o crème fraîche
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Carbohidratos
- 13.9 g
- Grasa
- 14.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Asparagus cream soup
30min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Cucumber Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min