Dispositivos y accesorios
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Prep. 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
7.447 g
Calorías
761 kJ /
181 kcal
Grasa
8.977 g
Fibra
0.973 g
Carbohidratos
17.494 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our 15th anniversary
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Little piggy faces
2h 30min
Spider cakes
1h 45min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1h
Haupia Pie
3h
Three cheese pides
1h 40min
Chocolate fondant cake
40min
Creamy mango icy poles
8h 15min