
Dispositivos y accesorios
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Prep. 30min
Total 2h 25min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Inf. nutricional por 1 piece
Calorías
181 kcal /
761 kJ
Proteína
7.447 g
Grasa
8.977 g
Carbohidratos
17.494 g
Fibra
0.973 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Our 15th anniversary
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda