
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- ¾ in. fresh ginger peeled
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies (e.g. serrano), deseeded if preferred
- 4 sprigs cilantro
- 1 tbsp olive oil
- 3 ½ oz carrot cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 2 celery stalks cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tamarind paste
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp brown sugar
- 31 ½ oz water
- 10 ½ oz French green lentils dry (see Tip)
- 24 oz sausages uncooked (e.g. good quality Angus beef)
- 9 ½ oz canned coconut cream
- 2 oz peanut butter
- 5 ½ oz broccoli broken into florets (approx. 1 in.)
- 5 ½ oz cauliflower broken into florets (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz fresh green beans trimmed and cut into thirds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1199 kcal / 5017 kJ
- Proteína
- 55 g
- Grasa
- 81 g
- Carbohidratos
- 69 g
- Fibra
- 30 g
En colecciones
Recetas alternativas
Curried sausages and lentils
1h
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Beef and beer pie
1h 40min
Potato bake
1h 35min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Lamb sausage ragu
30min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Cauliflower Gratin
55min