Beef Madras
TM6 TM5

Beef Madras

4.2 (156 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
  • 600 g braising steak, diced (2 cm)
  • 2 Tbsp Madras curry powder
  • 50 g tomato purée
  • 300 g water, or enough to cover meat
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o ½ tsp meat stock paste, crumbled
  • 2 Tbsp lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
982.1 kJ / 234.7 kcal
Proteína
22.5 g
Carbohidratos
4.8 g
Grasa
14.5 g
Grasa saturada
2.7 g
Fibra
1.1 g
Sodio
298.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas